Menu

Onze toewijding

De textielindustrie is na olie de meest vervuilende industrie ter wereld. Bij Squarenuts zijn we ons ervan bewust dat duurzaamheid in deze industrie wereldwijd een van de grootste uitdagingen is.

It has been for a long time and that is why the quality and sustainability of the textile used at SquareNuts is already guaranteed. In fact, the partners and factories that work with SquareNuts show sustainability standards that are far above the European norms.

Certificeringen

We beloven dat we goed zijn voor het milieu. We hebben certificaten van groepen die ervoor zorgen dat we de dingen goed doen. Maar daar houden we niet op - we blijven leren en meer doen om de planeet en de mensen erop te helpen.

Wat we doen tegen klimaatverandering

Wij geloven dat maatschappelijk verantwoord handelen leidt tot succes en willen anderen inspireren om een betere toekomst te creëren.

Water recyclen

Onze innovatieve waterrecyclageprocessen in de productie tonen onze inzet voor waterbesparing en duurzame praktijken.

Zonnepanelen

Door gebruik te maken van hernieuwbare zonne-energie verminderen we onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen aanzienlijk en bevorderen we een schoner milieu.

Gerecycleerde materialen

Door textiel te recyclen, verminderen we niet alleen de hoeveelheid afval, maar minimaliseren we ook ons waterverbruik, op weg naar een duurzamere, klimaatneutrale toekomst.

CO2 Neutraal

Met het bereiken van CO2-neutraliteit dragen we actief bij aan het verminderen van de wereldwijde CO2-uitstoot, wat onze toewijding aan milieubeheer onderstreept.

SquareNuts
B-Corp Certificering
B Corp is een internationale certificering die bedrijven beloont met een positieve impact op maatschappij en milieu. Onze B-Corp certificering wordt momenteel gevalideerd.
SquareNuts
SquareNuts Kantoren
Onze kantoren maken gebruik van zonne-energie en waterterugwinningssystemen, waardoor onze ecologische voetafdruk sterk wordt verkleind en de duurzaamheid van het milieu wordt verbeterd.
SquareNuts
Partners & leveranciers
Ons bedrijf werkt samen met milieubewuste partners en zorgt ervoor dat elk aspect van ons bedrijf duurzaamheid en ethische praktijken ondersteunt.

duurzame producten

Blader door onze catalogi

Omarm nu duurzaamheid in uw merchandisingstrategie!

Wilt u weten hoe u milieuvriendelijke producten kunt produceren?
Neem vandaag nog contact op met ons deskundige team voor advies en een offerte op maat.

SquareNuts