Menu

Van ontwerp tot levering, SQUARENUTS brengt je merk tot leven.

Milieuvriendelijke alles-in-één oplossing voor promotietextiel, merchandising en werkkleding.

SquareNuts staat bekend om haar innovatieve en duurzame relatiegeschenken en promotieartikelen en maakt haar motto 'Branded solutions for your ambitions' waar. Ons streven naar uitmuntendheid en duurzaamheid wordt weerspiegeld in onze partnerschappen, waarbij we hoge ethische en kwaliteitsnormen hanteren. Kies SquareNuts voor deskundige, milieubewuste oplossingen om uw merk te promoten.

SquareNuts
SquareNuts
SquareNuts
We gebruiken organisch materiaal van hoge kwaliteit en hebben een vakkundig team dat je tijdens je project ondersteunt. Ons sterke netwerk van partners, onze expertise in de textielsector en onze creativiteit helpen ons om JA te zeggen tegen elk project. We houden vertragingen kort door constante communicatie tussen onze fabriek en het team in Brussel.
Bekijk onze producten
We bieden een breed scala aan duurzame promotionele producten zoals draagtassen, thermoskannen, pennen, computertassen, notitieboeken en lunchboxen. We kunnen je helpen de beste promotieartikelen voor je project te vinden en ze te personaliseren. Ons team van experts kan je merk helpen meer klanten te bereiken met creatieve en goed verspreide promotieartikelen. Bekijk onze catalogi voor relatiegeschenken.
Bekijk onze Merchandising & Geschenken catalogi
We werken al jaren samen met gespecialiseerde merken die bekend staan om hun expertise in werkkleding. Omdat u het beste voor uw personeel wilt, is onze kleding zowel comfortabel als veilig en wordt ze voortdurend verder ontwikkeld met de nieuwste textieltechnologieën.
Bekijk onze werkkledingcatalogi

Testimonials

Luister naar tevreden klanten.

 • Jules Destrooper
  Truien, kousen, keukendoeken,... Voor al deze artikelen kunnen we bij Jules Destrooper rekenen op de kwalitatieve service van Squarenuts. Ze gaan steeds voor correcte prijzen, snelle service & advies op maat, zijn flexibel qua levertijd en leveren mooie eindproducten.
  Julie Lietar
  Julie Lietar
  Brand Manager
 • Universal Music France
  Top-klantenservice! Aangename, vriendelijke uitwisselingen en zeer snelle feedback. Er wordt snel aan behoeften voldaan en de producten worden zorgvuldig ontwikkeld met de wensen van de klant in het achterhoofd. Ik raad SquareNuts ten zeerste aan!
  Marie Monhurel
  Marie Monhurel
  Design & Manufacturing Manager
 • Animo studios
  Paul en zijn team bij Squarenuts hebben ons begeleid bij de meeste van onze merch initiatieven sinds onze lancering en we konden niet gelukkiger zijn. Ze zijn vriendelijk, betrouwbaar en vindingrijk!
  Alexandre de Vaucleroy
  Alexandre de Vaucleroy
  Co-founder
 • DKV
  Onze verschillende ervaringen met Squarenuts zijn allemaal zeer positief. Uw reactievermogen, uw advies, uw snelheid in het verkrijgen van offertes en monsters en de kwaliteit van de aangeboden producten tegen de juiste prijs maken het verschil. SquareNuts is altijd een plezier om mee te werken. BEDANKT!
  Lynda Fontaine
  Lynda Fontaine
  Business Partner & Marketing Mgr
 • BMW
  U levert onberispelijk werk en ik kijk ernaar uit om uw service in de toekomst te gebruiken.
  Stefanie Thierie
  Stefanie Thierie
  Human Resources
 • Club Med
  Wat ik het leukst vond aan SquareNuts was de consistente hoge kwaliteit van de service.
  Sandrine Chardonnereau
  Sandrine Chardonnereau
  International Purchasing Mgr
 • ABinBev
  Wat we het meest waardeerden was het vermogen van het team om de voorspelbare fases van een project te doorbreken, iedereen tevreden te houden en de verwachte resultaten te leveren.
  Patricia Coppens
  Patricia Coppens
  Procurement

WEES AMBITIEUS. DAAG ONS UIT!

Waarom kiezen voor SquareNuts?

Onbeperkte producten

We bieden meer dan 20.000 kwaliteitsproducten voor uiteenlopende behoeften, samengesteld om onze klanten te inspireren.

Beste waar voor uw geld

We werken samen met topbedrijven om onverslaanbare prijzen, producten van hoge kwaliteit en uitstekende service met tijdige levering te kunnen bieden.

Klantgericht

Onze toegewijde verkoper biedt u de beste service en oplossingen, gericht op uw behoeften.

Duurzaamheid

SquareNuts produceert duurzaam textiel via ervaren productiepartners en fabrieken die de Europese normen overtreffen.

Who we are

SquareNuts,
Textiel als nalatenschap.

SquareNuts werd in 2011 opgericht door Paul Delcour. Deze ondernemer is niet nieuw in de textielindustrie, maar maakt deel uit van de vierde generatie van een familie die altijd in de textielindustrie heeft gewerkt en succes heeft geboekt.

From generation to generation, the Delcour family has built a strong Van generatie op generatie heeft de familie Delcour een sterke expertise in textiel opgebouwd totdat in 2003 hun eigen fabriek werd opgericht in Pakistan onder de naam TexPak.expertise in textile until their very own factory was established in 2003 in Pakistan under the name TexPak.

De Belgische managementstijl en waarden in combinatie met de Pakistaanse knowhow in de textielindustrie hebben het succes van de familie Delcour bevestigd.

ZIJ VERTROUWEN ONS

Onze klanten

ONZE DIENSTEN

Van ontwerp tot levering.

We beheren meerdere diensten, waaronder creatie, productie, kwaliteitscontrole, voorraadbeheer en productlevering, en bieden zo een uitgebreid end-to-end dienstenpakket.

 • Creatie en Ontwerp
  1
  Creatie en Ontwerp
  We zetten innovatieve ideeën om in pakkende ontwerpen en zorgen ervoor dat esthetiek en functionaliteit naadloos in elkaar overgaan.
 • Productie en Kwaliteitscontrole
  2
  Productie en Kwaliteitscontrole
  We produceren producten met precisie en zorg en zorgen ervoor dat elk item voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.
 • Verpakking, Logistiek en Opslag
  3
  Verpakking, Logistiek en Opslag
  Optimaliseren van opslag- en transportoplossingen voor tijdige en efficiënte levering op verschillende bestemmingen.
 • Webshops
  4
  Webshops
  Een gebruiksvriendelijke online winkelervaring bieden, met een ruime keuze aan producten en veilige transacties.

Wees ambitieus. Daag ons uit!