Menu

PROMOTIONEEL TEXTIEL

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken! Daarom begeleiden we je, dankzij onze jarenlange ervaring en ons gedreven team, naar een oplossing die het beste aansluit bij jouw huisstijl en behoeften. Dit wordt bijvoorbeeld toegepast op T-shirts voor je sportteam, shirts voor de lancering van een nieuw product en nog veel meer. SquareNuts is uw ideale partner om elk promotioneel project succesvol te ontwikkelen!

MERCHANDISERING & GIFTS

In order to create your promotional goods or expand your business gifts, our team of professionals will be able to guide you in the different stages of a promotional project perfectly adapted to your company’s image and its commercial goals.

DUURZAAMHEID

We hebben een aantal partners geselecteerd die voldoen aan onze normen op het gebied van kwaliteit, ethiek en milieuvriendelijke druktechnieken.

WERKKLEDING

Dankzij onze expertise in werkkleding en het gebruik van de nieuwste technologieën, zal SquareNuts de professionele behoeften van uw team identificeren en de perfecte werkkleding aanbieden volgens de specifieke behoeften. Het comfort en de veiligheid van uw personeel is onze prioriteit! Laat uw mensen doen waar ze goed in zijn, SquareNuts zorgt voor de rest!

Hulp nodig bij het vinden van het perfecte aangepaste product?

Ons team van merchandisingexperts staat voor je klaar! Neem nu contact met ons op voor persoonlijke hulp. We gidsen je door ons assortiment om het ideale artikel te vinden of om een aanbod op maat samen te stellen dat perfect aan je behoeften voldoet.

  • Hoodie
  • Bottles
  • Cap
  • Notebook
  • Umbrella